Explore, understand,and learn from your body and mind

Designed to take a comfortable look at your vulva.
Our Mirror reflects both in daylight and in the dark,
allowing you to explore your body in an intimate way.

Seks is niet gemakkelijk voor iedereen. Zeker niet voor vrouwen die te maken hebben met pijn, frustratie of schaamte.
Sexual Healing heeft een duidelijke missie: Een veilig, gezond en vooral fijn seksleven voor iedereen.
Het bedrijf ontwikkelt producten die helpen je eigen lichaam te ontdekken en beter te leren begrijpen.
Mirror left

The Mirror

Wanneer heb jij voor het laatst naar je vulva gekeken? De Mirror is het eerste product uit de Sexual Healing collectie dat vanaf nu te verkrijgen in de webshop. De Mirror is speciaal ontworpen om op een comfortabele manier naar je vulva te kijken om je lichaam beter te leren kennen. Want vaker naar je vulva kijken levert meerdere voordelen op!

The Brush

De Brush helpt je bij het herkennen van de signalen van je eigen lichaam wanneer je (opnieuw) wilt wennen aan aanraking. De haren van de Brush bewegen op een onvoorspelbare manier zodat je zelfstandig kunt oefenen met aanraken. De Brush is vanaf december verkrijgbaar, ook via de webshop.

3 redenen om vaker naar je vulva te kijken

1. Controle terug over
je eigen lichaamsbeeld

Vaker naar je vulva kijken zorgt voor een beter zelfbeeld en het draagt bij aan zelfvertrouwen. Want ieder lichaam is uniek en daardoor prachtig!

2. In contact
met je seksualiteit

Het is super belangrijk om je eigen lichaam goed te kennen. Weten hoe je lichaam er overal uit ziet, helpt je erachter te komen wat je prettig en lekker vindt en wat juist niet.

3. Kom erachter
wanneer er iets mis is

Hoe goed ken jij je lichaam? Al je lichaamsdelen goed kennen helpt je er sneller achter te komen wanneer er
iets mis is.

Waarom we Sexual Healing zijn begonnen

Sexual Healing is een jong femtech bedrijf dat wordt gerund door Inge en Nienke. Het bedrijf is ontstaan vanuit eigen ervaring met seksuele problemen. Het viel op dat de aanpak van deze problemen vaak erg klinisch is, terwijl seks en alles wat daar mee te maken heeft, heel persoonlijk is.
In samenwerking met ervaringsdeskundigen en gezondheidsdeskundigen, zoals bekkenbodemtherapeuten, gynaecologen en psychologen, werden en vier producten ontwikkeld die thuis te gebruiken zijn. Alle producten helpen bij het beter herkennen van de signalen van je lichaam zodat je het plezier in seks terug kunt vinden.

‘Met onze producten willen we taboes doorbreken en vooral mensen helpen bij het ontdekken, begrijpen, praten over en leren van hun eigen lichaam. Alleen, of samen met een partner.’
Meer weten over Sexual Healing? Bezoek www.sexualhealing.io

Aan wie geef jij deze Kerst de Brush of Mirror cadeau?

Je dochter waarmee je het gesprek over haar lichaam wilt beginnen. Je partner om elkaar (opnieuw) te ontdekken. Je vriendin die in transitie is. Je zus die zwanger is. Of aan jezelf.

Met de producten van Sexual Healing geef je altijd het mooiste wat je iemand kunt geven: Aandacht voor jezelf.