Renou Zulfiqar

Maak kennis met Renou Zulfiqar! Renou is trotse moeder van twee dochters. Daarnaast werkt ze als model en runt zo ook nog haar eigen restaurant.

Foto van Renou Zulfiqar

Miss en model

 

In 2012 wist Renou al een sjerp te bemachtigen tijdens de Miss Benelux verkiezingen, waarna zij direct naar Spanje vertrok om Nederland te vertegenwoordigen bij de Miss Intercontinental verkiezing. Ze kreeg de smaak te pakken en nam hierna ook deel aan de verkiezing voor de Nederlandse Top Model of the World. Deze titel heeft zij 2 jaar mogen dragen en ze vertegenwoordigde Nederland in Egypte en Duitsland. “Dit is nog altijd een gave ervaring waar ik met trots op terugkijk”, vertelt Renou.

 

Hard werken

 

Terwijl de boekingen voor commercials, videoclips en fotoshoots binnen stromen, is Renou naast haar modellenwerk ook manager van een restaurant in Utrecht. Dat is soms best een pittige combinatie, maar dit houdt Renou zeker niet tegen: “Van kind af aan heb ik meegekregen dat ik mijn dromen waar kan maken, zolang ik maar hard genoeg werk en in mijzelf blijf geloven.”

 

Vrouwelijkheid

 

In Renou’s positiviteit en zelfverzekerdheid kwam enige verandering, nadat ze moeder werd van haar eerste dochter. Het was een droom die werkelijkheid werd, maar tegelijkertijd ook erg zwaar. Na een rampbevalling draaide haar leven om voeden en luiers en ook de slapeloze nachten waren killing. “Er kwam een moment dat ik dacht, komt dit ooit nog goed? Ik voelde mij geen vrouw meer”, vertelt Renou openhartig. Op dit soort dagen verwaarloosde zij zichzelf door vooral op koffie en suikers te leven, terwijl ze inmiddels heeft geleerd dat dit juist de dagen zijn dat je jezelf extra moet verwennen. Om zich weer beter in haar vel te voelen, kocht Renou haar eerste lingeriesetje bij Christine le Duc: “Ik had eindelijk weer het gevoel dat ik er mooi uitzag in deze lingerie en het zat ook echt lekker. Inmiddels draag ik bijna niets anders meer!”

 

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven