Probeer eens deze 5 Kamasutra standjes!

Willen jullie eens iets anders dan de missionarishouding, maar weten jullie nog niet helemaal hoe? Soms is een ander standje al meer dan genoeg om jullie seksleven weer spannend te maken. In dit blog geeft Christine le Duc haar 5 favoriete Kamasutra standjes. 

Maar eerst… Waar komt de Kamasutra vandaan?

Kamasutra staat eigenlijk voor: “formule van genot”. Oorspronkelijk is het een Indiaas handboek over de kunst van de liefde. Het boek bevat naast zijn spannende seksstandjes ook andere teksten over liefde en genot. Het is geschreven in een tijd waarin er uithuwelijkingen plaatsvonden. Dus wanneer dit handboek goed opgevolgd zou worden, zou de liefde vanzelf wel komen. Gelukkig hebben wij dit boek om die reden niet nodig, maar kunnen we nog steeds genieten van de unieke standjes die er in zijn geschreven. 

Wanneer je ook interesse hebt in de spirituele kant van de Kamasutra, lees dan ook: Tantra – genieten van het verlangen.

#1 De schouder houder

Deze houding lijkt op het missionaris standje, maar is net wat anders. De vrouw legt haar benen op zijn schouders en wordt hierdoor dubbelgevouwen. Dit standje is zowel fijn voor de beide partners. De man kan dieper penetreren en richt door deze houding heel goed op de G-spot. Hierdoor is deze houding ook een enorm fijne ervaring voor de vrouw.

bron : https://www.netmums.com/

#2 De lepelhouding

Deze houding is een aanrader voor zwangere vrouwen. Jullie liggen bij dit standje samen lepeltje-lepeltje. Alhoewel deze houding heel fijn voelt omdat de vrouw geknuffeld en aangeraakt kan worden, is er bij deze houding niet heel veel bewegingsvrijheid. Dit standje is daarom niet helemaal geschikt wanneer jullie hard willen gaan, maar zeker wel voor een intieme vrijpartij

bron : https://www.bustle.com/

#3 De schaar

Voor dit standje heb je een tafel nodig, of iets dat kan dienen als een tafel; gebruik vooral jullie creativiteit. De plaats doet er toe bij deze houding en kan het extra spannend maken. De vrouw ligt hierbij op de tafel met haar billen op de rand. De man staat recht tegenover haar en houdt haar benen vast. Met het tempo opent en sluit hij haar benen. Een intense beleving voor beide partners!

bron : https://www.cosmopolitan.com/

#4 Yin-yang

Deze houding is gefocust op orale bevrediging en lijkt heel erg op het 69-standje. Maar toch is het weer net even wat spannender! Jullie worden beiden tegelijkertijd oraal bevredigd. In deze houding ligt de vrouw onderaan, ze doet haar benen open en houdt haar benen vast. Hierdoor is ze een soort van dubbelgevouwen. Dan neemt de man de positie boven haar in, hij plaatst zijn knieën langs haar hoofd, waardoor de penis recht boven het gezicht van de vrouw is. Terwijl hij zelf gebogen staat over haar vagina. Belangrijk is dat jullie bij dit standje schaamteloos zijn, aangezien de man ook rechtstreeks in de aars kijkt van zijn vrouw.

bron : https://www.flair.be/

#5 De reversed cowgirl

Last but not least! Dit standje lijkt heel erg op de cowgirl positie die we allemaal wel kennen. Het verschil in deze positie is dat de vrouw gedraaid is, waardoor ze met haar billen naar haar man toe is gekeerd. Deze verandering van positie zal jullie net een wat andere beleving geven. Voor de vrouw is dit een fijne positie omdat zij het tempo kan bepalen, waardoor de kans op een orgasme voor haar nog groter is. Voor de man is dit een fijne positie vanwege het uitzicht op de billen.

bron : https://www.womenshealthmag.com/

Nog een paar laatste tips om je avond compleet te maken

Soms kunnen kleine verrassingen je avond nog spannender maken. Het dragen van sexy lingerie kan voor je partner al een heel groot verschil maken. Wanneer jullie seksleven wat gewoontjes wordt, kan die avond met nieuwe erotische lingerie jullie avontuur een net iets spannendere start geven. 

Voordat jullie beginnen aan het echte werk, kunnen jullie ook elkaar eerst ook verwennen met een erotische massage. Hierdoor ontspannen jullie en genieten jullie alvast weer van elkaars aanrakingen.


Ook kan je jouw avond speels beginnen met een paar spelletjes. Er zijn talloze spelletjes ontworpen over de kamasutra. Neem bijvoorbeeld de sex roulette.

Hopelijk geven onze tips jullie nieuwe inspiratie die jullie seksleven wat spannender maakt! Wij horen graag jullie mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven