Wie is Pik Business en wat doen we?

 

In 2018 is hebben Marilyn en Roos Pik Business opgericht. Ze hebben het doel om met hun bedrijf de homeparty wereld te veroveren en te veranderen! Ze kwamen op dit idee doordat ze een traditionele ladiesnight meemaakten. Ze vonden dit concept een beetje ouderwets en een beetje ordinair. Veel onveilige en niet kwalitatieve producten werden voor erg hoge bedragen verkocht. Bovendien vonden ze de scene niet vrouwvriendelijk genoeg voor 2018.

Tijdens de homeparty’s van Pik Business gaat het er heel anders aan toe. Het draait namelijk allemaal om het vrouwelijk genot op deze party’s. De dames nemen altijd hun paarse koffertje mee vol met fijne en moderne vibrators en glijmiddelen. De gasten krijgen een toegankelijke en educatieve uitleg over de toys en geen vraag is te gek! Alle partygasten voelen zich op hun gemak en beleven een fantastische avond vol met informatie over hoe je het beste uit je (solo)seksleven kunt halen. Inmiddels verzorgen ze samen met een superleuk team verschillende soorten home party’s door het hele land. Ook organiseert Pik Business andere evenementen zoals Bingo’s en Pub quizzen.

CONTENTBLOCK-01
CONTENTBLOCK-02

Visie

“Onze visie is om vrouwvriendelijk te zijn en taboes rondom (solo)seks en seksspeeltjes te doorbreken. We vinden dat deze taboes in onze huidige samenleving al lang niet meer zouden moeten bestaan. Met Pik Business willen we seks (zowel met een partner als met jezelf) bespreekbaar maken met een knipoog. Omdat we vrouwvriendelijk zijn hebben we ons hele assortiment seksspeeltjes zorgvuldig uitgekozen. Alle toys zijn zeer stijlvol en hebben mooie kleuren. We willen duidelijk maken dat seksspeeltjes niet eng of geheim hoeven te zijn. Een vrouw moet eerst aan zichzelf denken en moet de kans pakken om haar lichaam te leren kennen. We blijven zeggen; we hebben allemaal een vagina, we kunnen er maar beter van genieten.”

wij denken vanuit de doos, jouw doos

De toekomst

“Het is ons doel om het meest toegankelijke homeparty bedrijf van Nederland te worden! We willen graag op grote schaal de taboes rondom seks doorbreken en het een bespreekbaar onderwerp te maken. 

 

Dirty December Bingo

In samenwerking met Christine le Duc organiseren we samen het online event: Dirty December! Een hilarisch, gezellig én leerzaam avondje online gehost door Pik Business. We beginnen met een spannende quiz om te zien wie er een échte (s)expert is, en sluiten af met de Dirty December Bingo. Deze speciale kersteditie zal plaatsvinden op 12 december om 20.00 via een livestream op Instagram via dit account: @pik.business.

De spannende quiz bestaat uit 30 vragen om te testen wie van jullie de échte (s)experts zijn. Een foto van je quizformulier stuur je na afloop via Whatsapp naar 06-17658272 zodat wij alles kunnen nakijken. Spannende prijzen worden uitgereikt voor de eerste, tweede en derde plaats.

Prijs voor de nummer 1: Mega toy pakket
Prijs voor de nummer 2: 2x lingerie set naar keuze
Prijs voor de nummer 3: Toy naar keuze 

Na de quiz beginnen we een speciale Dirty December Bingo waarbij we 3 prijzen aan de winnaars weggeven. Wanneer je een bingo hebt in het live evenement kun je snel de microfoon aanzetten om BINGO! te roepen! Daarna kun je een foto van de bingokaart WhatsAppen naar 06-17658272 en zullen wij de bingo controleren. Is de bingo correct? Dan heb je erotische prijs gewonnen! In totaal zijn er 3 rondes. Na 2 rondes gaan we voor een volle bingokaart en win je de superhoofdprijs! Na de bingo worden de quiz winnaars bekend gemaakt.

De hoofdprijs voor een volle bingo kaart: Lea Rabbit Vibrator 
Prijs in de tweede ronde: Panty Vibe 
Prijs in de eerste ronde: Rianne’s Heart Vibe 

De winnaars ontvangen hun prijzen via de post.

Je kunt je quizformulier en bingokaart(en) kopen tot DONDERDAG 10 DECEMBER 14.00 uur. Je ontvangt jouw antwoordformulier en bingokaart(en) via de post.

Let’s Get Dirty in December!

Dirty December Quizformulier + Bingokaart

  • Een quizfomulier + 1 bingokaart om mee te kunnen met Dirty December op 12 december.
  • Je ontvangt jouw antwoordformulier en bingokaart(en) via de post.
  • Je kunt je quizformulier en bingokaart(en) kopen tot DONDERDAG 10 DECEMBER 14.00 uur

Dirty December Extra Bingokaart

  • Een extra bingokaart om te gebruiken tijdens Dirty December op 12 december
  • Deze is alleen extra te koop als je al een quizformulier + bingokaart hebt aangeschaft
  • Je ontvangt jouw extra bingokaart(en) via de post
  • Je kunt je extra bingokaart(en) kopen tot DONDERDAG 10 DECEMBER 14.00 uur
  • Deze speciale kersteditie zal plaatsvinden op 12 december om 20.00 via een livestream op Instagram via dit account: @pik.business