Speciaal voor jou

Personal shopping

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we er ons bewust van dat shoppen bij ons niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Vaak zijn mensen erg nieuwsgierig, zitten vol met vragen of hebben een probleem en durven niet binnen te stappen. Dit snappen wij als geen ander maar gunnen iedereen ook het beste seksleven, passend bij de levensfase, behoeftes en wensen die iemand heeft.

Bij ons kun je in een personal shopping sessie ontdekken wat er allemaal bestaat om je seksleven leuker te maken. We leiden je graag door ons assortiment en geven je discreet, uitgebreid advies en tips. Zo kun je gegarandeerd met een goed gevoel de deur uit om te ontdekken wat voor leuke, grappige en mooie ervaringen er nog zullen gaan volgen met je nieuwe aankopen.

Ben je benieuwd hoe we je kunnen helpen? Boek dan nu een afspraak voor personal shopping experience, op een door jouw gekozen tijdstip en locatie. Stuur een email naar: info@christineleduc.nl en geef aan in welk filiaal op je langs zou willen komen. Dan nemen we contact met je op.

Het maken van een shop-afspraak is mogelijk bij 5 Christine le Duc winkels, verspreid door heel Nederland. Hieronder vind je een overzicht van de winkels waar je een afspraak kunt maken. Op de pagina van de winkel kun je meer informatie vinden over de openingstijden en locatie van de winkel.

Onze filialen voor personal shopping:

Christine le Duc
Rotterdam / Meent

Meent 11A
3011 JA

Christine le Duc
Den Haag

Piet Heinplein 1
2518 CA

Christine le Duc
Groningen

Gedempte zuiderdiep 889711 HL

Christine le Duc
Haarlem

Generaal Cronjestraat 77
2021 JC

Christine le Duc
Tilburg

Goirkestraat 415046 GD Tilburg

Liever online advies?

Natuurlijk kun je voor je favoriete producten gewoon terecht op onze website, maar in de winkels hebben wij van oudsher altijd een sterk adviserende en luisterende rol gehad. Een taak die we maar wat graag op ons nemen! Onze adviseuses in de winkel zijn erop getraind om te luisteren naar je wensen en je te helpen waar nodig. Om onze klanten toch te kunnen helpen met tips en adviezen hebben wij de Raad en Daad Lijn in het leven geroepen.

Met de Raad en Daad Lijn staan de vrouwen van Le Duc voor je klaar met praktische tips, leuke ideeën, goede adviezen of gewoon een luisterend oor. Je kunt vragen stellen over van alles en nog wat, zoals bijvoorbeeld: “Ik merk dat ik in een dip zit qua libido, wat kan ik doen? “, “Hoe houd ik mijn seksleven spannend in deze tijd?” of: “Ik verveel me! Welke toys adviseer je?” Geen vraag is te gek, maar houd het netjes ☺.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven