PD Fotografie
Pascale Dekker (door Marga Nieboer)Ontmoet Pascale van PD Fotografie

 

Pascale Dekker is 49 jaar, moeder van 2 kinderen, en heeft haar eigen boudoir fotostudio. Dat wil zeggen dat zij vrouwen, mannen en stellen in alle soorten en maten fotografeert in hun mooiste lingerie, maar bijvoorbeeld ook naakt in sexy sensuele poses.Gedreven door Passie

Pascale heeft altijd al een passie gehad voor kunst en creativiteit gehad. Deze werd nog verder aangewakkerd door haar werk bij de Kunsthal in Rotterdam. Tijdens haar opleiding tot Vakfotograaf ontdekte ze dat ze het maken van portretten wel erg leuk vond, met name van vrouwen en het vrouwelijk lichaam. Zo vertelt Pascale: “Het pure en intieme spreekt mij enorm aan. Het is zo mooi en een ongelooflijk compliment wanneer een vrouw zich helemaal aan mij over durft te geven.” Na haar opleiding heeft Pascale zich volledig op boudoirfotografie gestort. De liefde voor haar vak heeft een hoop ambities aangewakkerd en nu droomt ze ervan om een gevestigde naam te worden binnen de wereld van de boudoirfotografie. Deze drive is volgens Pascale de factor tot succes: “Volg vooral je eigen pad en hart en laat je daar door niemand van af houden.”

Fleur, gefotografeerd door PD Fotografie
Fleur, gefotografeerd door PD Fotografie


Aanrader voor alle vrouwen!

In haar fotostudio ontmoet Pascale mannen en vrouwen van elk formaat. Van skinny tot curvy, kleine tot grote borsten, platte tot volle billen… Het maakt haar niets uit. “Het is mijn taak om iedere vrouw er op haar mooist uit te laten zien. Dit doe ik door het poseren en gebruik van licht. Als dat lukt, ben ik de gelukkigste vrouw op aarde!” vertelt Pascale. Ze kan elke vrouw aanraden om een boudoirshoot te laten doen door een gespecialiseerde fotograaf: 

“Nu is het moment, niet morgen of wanneer je bent afgevallen. Omarm je lichaam en je vrouwelijkheid, doorbreek alle taboes en spring een keer in het diepe!”

Deze vrouwen lieten al een boudoirshoot doen

Boudoir model Marie-José (PD Fotografie)

Marie-José

“Ik vond het echt heel spannend en was mega nerveus, maar al snel ging dat gevoel weg. Pascale stelde me zo op mijn gemak! Ik begon me sexy te voelen door de poses en doordat Pascale me regelmatig liet zien hoe het er op camera uitzag. Voor mij was het echt een overwinning! Ik heb zo veel meer zelfvertrouwen gekregen. Als ik voor de spiegel sta denk ik echt: damn girl, je doet er echt toe! Je bent mooi zoals je bent, ook met je litteken.”

Boudoir model Renate (PD Fotografie)

Renate

“Voorheen probeerde ik zo veel mogeijk te voorkomen dat ik op de foto kwam, dus een echte shoot was voor mij heel spannend! Door de sfeer en gezelligheid bij Pascale verdwenen de zenuwen al snel. Tijdens de shoot voelde ik mij op en top vrouw en heb ik mijn onzekerheid voor een groot deel overwonnen. Op momenten dat dit weer een beetje de kop op steekt, kijk ik naar mijn foto’s en denk ik: dit ben ik, kijk eens wat een prachtige foto’s. Ik mag er ook zijn!”

Boudoir model Marjolein (PD Fotografie)

Marjolein

“Als je al die mooie foto’s van andere dames ziet, is het bijna niet voor te stellen dat jij er zelf ook zo mooi op kunt staan in enkel lingerie. Ik heb door de foto’s bepaalde delen van mezelf op een andere manier kunnen bekijken en er daardoor meer waardering voor gekregen. In het dagelijks leven is het soms lastig om jezelf mooi of sexy te voelen, vooral als je voortdurend de meest prachtige foto’s van andere mensen ziet. Daarom is het goed om tenminste één keer in je leven zo’n shoot te doen. Het geeft je niet alleen zelfvertrouwen, het helpt je ook om mooie beelden van anderen te relativeren: dan weet je dat je net zo mooi bent!”

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven