Mijn eerste keer met een zweepje…

Melissa (30) vond het tijd om wat soft-sm uit te proberen

Melissa vond het tijd om te experimenteren in bed ze vond het hoog tijd om wat soft-sm uit te proberen en schafte een zweepje aan.
‘Ik ben een heel open-minded vrouw en vind het geweldig om regelmatig iets nieuws en spannends te proberen. Een aantal jaren geleden vond ik het tijd om soft-sm uit te proberen. Mijn vriend had me wel eens vastgebonden en gaf me toen een pets op mijn bips, maar echt kinky dingen als een zweepjes en tepelklemmen hadden we nog niet geprobeerd. Daar wilde ik verandering in brengen. Ik bestelde twee zweepjes, trok een zwarte kanten lingerie en jarretels aan en legde de zweepjes klaar op bed.’
‘Mijn vriend trok grote ogen toen hij die zag. Hij had altijd wat meer tijd nodig om aan mijn zinnen te wennen, maar gaf ze altijd een kans. Zo ook met de zweepjes. Uiteindelijk hebben we ons lekker geamuseerd. Het feit dat ik zo opgewonden werd van de meppen die hij me gaf, maakte het voor hem ook een opwindende ervaring. Let wel: hij heeft me nooit écht pijn gedaan. En als hij me toch iets te hard mepte, gaf hij me een heel lief zoentje op mijn billen om de pijn te verzachten.’

Eén gedachte over “Mijn eerste keer met een zweepje…

 1. wie met SM wil beginnen doet het beste eerst rustig aan te beginnen.
  ik ben destijds begonnen met spanking, mijn eerste spankee (partner bij spanking) was een vrouw die al ervaring er mee had en zij wees mij de juiste weg.
  na diverse relaties vond ik een fantastische spankee die wel onervaren was maar haar fantasie graag eens wilde beleven, uiteindelijk werd het een jarenlange relatie waar ik veel ontdekt heb op seks gebied.
  de Gspot bij haar ontdekt en hoe je een vrouw tot 6 keer kan laten klaar komen en haar liet spuiten!
  helaas moest ik deze relatie verbreken, mijn beslissing waar we samen om hebben gehuild maar we zijn nog steeds goede vrienden.
  een goede spanking bouw je op vertrouwen in elkaar wat je elke keer weer wat uitbouwt.
  begin met haar billen op te warmen, zachtjes wrijven en zachte tikken geven op haar billen en vraag hoe zij de pijn ervaart, na een kleine pauze ga je verder en gebruik gewoon materiaal zoals een haarborstel, bakspaan een gewoon rietje, hoe dikker des te pijnlijker.
  na afloop een massage of samen douchen en je ervaring uitwisselen zodat je samen weet wat wel en wat beter kan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven