squirten

Hoe kan je squirten?

Ja! Ook vrouwen kunnen spuitend klaarkomen. Wanneer je de G-spot van de vrouw op een goede manier weet te stimuleren kan ook zij een witte vloeistof ejaculeren, wat squirten genoemd wordt. In dit blog volgen enkele tips over hoe je kunt squirten of over hoe je een vrouw kan laten squirten. Deze tips kan je dus gebruiken voor een solo-sessie, maar ook voor een (voor)spel met je partner.

Eerst beantwoorden we de veelgestelde vragen over squirten, vervolgens geven we je tips over hoe je kunt squirten en hoe je het squirten kunt stimuleren.

Lees ook: “Masturbatietips voor vrouwen

Veelgestelde vragen over squirten

Wat is squirten?

Wanneer een vrouw opgewonden raakt, vult haar vagina zich met bloed, dit geldt ook voor de omliggende klieren die zich met vocht vullen. Door de G-spot te stimuleren wordt het vocht in deze klieren samengeperst waardoor de vloeistof naar buiten wordt geduwd. Dit veroorzaakt de vrouwelijke ejaculatie, wat squirten heet.

Wanneer de vrouw opgewonden blijft, kan ze zelfs meerdere keren achter elkaar squirten.

Kunnen alle vrouwen squirten?

In principe zouden alle vrouwen moeten kunnen squirten. Want ze hebben allemaal een blaas en klieren die het squirtvocht kunnen produceren. Het allermoeilijkste voor de meeste vrouwen is in de stemming komen om te kunnen squirten. Dit is iets dat veel aandacht, geduld en tijd kan kosten.

Is het squirtvocht hetzelfde als urine?

Nee, het vocht dat vrijkomt na het squirten bevat slechts een hele kleine concentratie urine. Het heeft zelfs een andere kenmerkende geur en kleur dan urine. Het vocht dat vrijkomt na het squirten is meestal waterig wit van kleur.

Hoe leer je squirten?

#1 Bereid je voor op het squirten

Zorg ervoor dat je nagels geknipt zijn, dat er een handdoek klaar ligt om het vocht op de vangen, en dat je naar de wc geweest bent. Het klinkt misschien een beetje gek, maar voordat je spuitend klaarkomt heb je het gevoel dat je moet plassen. Daarom is het erg fijn om eerst je blaas geleegd te hebben.

Het allerbelangrijkste is dat je ontspannen bent. Neem je onrustige gedachten weg die het klaarkomen belemmeren. Daarom is het handig om alles van tevoren geregeld te hebben, zodat je daar al niet meer over hoeft na te denken.

#2 Bouw het op

Het belangrijkste is dat je in de goede mood bent. Je moet dus opgewonden raken, meestal gaat dit het beste met een goede opbouw. Ook moet je je vooral niet te erg focussen, want als het niet lukt, dan is dat niet erg.

Begin door jezelf of je partner je te laten aanraken bij je erogene zones. Krijg een erotische massage, streel over de plekken van je lichaam die je fijn vindt. Je kan je partner je laten kussen in je nek. Voor een massage kan je ook een massage en glijmiddel in 1 gebruiken.

#3 Zorg voor opwinding

Vervolgens kan je met je vingers naar je vagina. Dan kan je jezelf verwennen door je schaamlippen eerst aan te raken en vervolgens jezelf te vingeren of je gevingerd laten worden. Gebruik glijmiddel wanneer je nog niet nat genoeg bent, dit voorkomt schurende ervaringen die je gedachten verzetten. Waterbasis glijmiddel is hiervoor het meest geschikt.

Lees ook: “Alles over vingeren?

Lees ook: “Glijmiddel gebruiken is hartstikke normaal!

Ook kan je jezelf laten klaarkomen via je clitoris. Vrouwen kunnen immers meerdere keren achter elkaar klaarkomen, dit zal zorgen voor nog meer opwinding, aanmaak van vocht en de benodigde ontspanning.

Lees ook: “Clitoris versus eikel

#4 Stimuleer je G-spot

Squirten ontstaat door de G-spot te stimuleren. Deze spot bevindt zich ongeveer 5 centimeter binnen in de vagina in de richting van de clitoris. Hiervoor moet je ongeveer een anderhalf tot twee vingerkootjes diep. Wanneer je erg opgewonden bent zal je de G-spot voelen, dan voel je op die plek een kleine verdikking die een beetje ribbelig aan kan voelen.

Ook kun je een vibrator gebruiken om de G-spot te stimuleren. Er bestaan namelijk speciale G-spot vibrators die je kunnen laten squirten.

Heb je hem gevonden? Dan kan je deze spot met je vinger stimuleren door de “kom hier” beweging te maken. Wanneer je merkt dat je bijna klaarkomt, gebruik dan ook je middelvinger. Zet deze achter je wijsvinger om op die manier meer druk uit te oefenen. Misschien krijg je nu het gevoel dat je moet plassen, dat is goed want dan ben je erg dichtbij. Wanneer het lukt dit gevoel te vergeten is de vrouwelijke ejaculatie nabij. Voel je dat je gaat komen? Duw dan je bekkenbodemspieren naar buiten en probeer ze niet samen te knijpen om de kans op squirten te vergroten.

Tip: Stimuleer je clitoris met je duim terwijl je de G-spot stimuleert met je wijsvinger en middelvinger.

Dit waren de squirt-tips van Christine le Duc. We hopen dat deze tips je of jullie op weg helpen. Reacties zijn altijd welkom.

3 gedachten over “Hoe kan je squirten?

  1. Het lijkt me raar te spreken over ‘elke vrouw heeft een “blaas” en klieren die…’ de blaas heeft an sich weinig met dit verhaal te maken (alhoewel het wel lekkerder voelt als die op het moment niet helemaal leeg is, maar dan enkel omdat het wat extra druk/stimulatie geeft). Het vocht dat wordt aangemaakt door de klieren bevat dus ook geen urine, zelfs niet een beetje. Het komt bovendien vaginaal naar buiten, en bvb niet langs het urinekanaal, dus ook via die weg kunnen geen urinepartikels vermengd geraken met het squirtvocht.
    Supergoed artikel verder! Klaar en duidelijk!

    1. Hoi Sarah!

      Dankjewel voor de goede uitleg! De meningen zijn nog steeds wat verdeeld over de uiteindelijke oorsprong en wetenschappelijk bewezen feiten. Toch proberen we een zo goed mogelijk artikel te schrijven over squirten en zijn blij met jouw mening. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven