Hoe geef je een blowjob

De perfecte Blowjob……. BLOW him crazy….

Hoe geef je de ultieme pijpbeurt of blowjob?

In feite kan iedereen het. Grof gezegd is het enige wat je hoeft te doen je hoofd op en neer bewegen terwijl je hem in je mond hebt. Toch zijn er wel wat meer fijne kneepjes aan het vak die je kan leren, zowel voor beginners als gevorderden. Wij bieden hier zelfs een workshop voor aan (Zie onderaan dit blog voor meer informatie). Er bestaat namelijk wel een degelijk verschil tussen een gewone blowjob en een fantastische blowjob. Daarom geeft Christine le Duc je wat tips over het geven van een fantastische blowjob.

Blowjob banaan
bron: thehike.nl

The basics van een blowjob

Laten we beginnen met de basics. Wanneer het je allereerste blowjob is, weet je deze dingen misschien nog niet. Tijdens een blowjob wil je bijvoorbeeld niet je tanden gebruiken, dit zorgt voor een onaangenaam gevoel bij hem. Wanneer je wat meer ervaring hebt kan speels een klein beetje bijten opwindend zijn, maar als het je eerste keer is doe je het beter niet. Je wilt ook niet veel te hard zuigen, een klein beetje kan wel. Ook wil je ervoor zorgen dat je in een goede positie zit om het langer vol te houden. In sommige gevallen moet je de penis een beetje nat maken voordat je begint. Soms is het ook handig om glijmiddel te gebruiken, glijmiddel met smaak is ook leuk om uit te proberen. 

Verder is het ook belangrijk om een condoom te gebruiken als je je partner nog niet zo lang kent, want het is wel degelijk mogelijk om een soa te krijgen in je keel!

Doe ook aan voorspel

Ook mannen kunnen erg genieten van een voorspel. Wanneer je het verlangen opbouwt, voelt het allemaal veel intenser voor hem. Begin bijvoorbeeld met zijn andere gevoelige plekken op te zoeken. Zoen hem in zijn nek, de binnenkant van zijn armen, zijn tepels en werk langzaam naar beneden. Ook kun je de binnenkant van zijn dijen eerst strelen. En kun je hem eerst een beetje plagen door langzaam richting zijn penis te strelen en vervolgens weg te strelen. 

Gebruik ook je handen

Tijdens een blowjob kan het erg fijn zijn om je handen te gebruiken. Je kan bijvoorbeeld met een hand het onderste stuk van zijn penis vastpakken en deze meebewegen met de bewegingen van je hoofd. Ook kan je met de andere hand aan zijn ballen zitten. Deze zijn namelijk ook erg gevoelig. Je kan ook aan zijn ballen gaan likken.

Blowjob of handjob
bron: freepik.com

Voer het tempo op en wissel af

Belangrijk is dat je langzamer begint en vervolgens het tempo opvoert. De manier van waarop je het tempo opvoert is het belangrijkste aan je blowjob. Probeer hem mee te nemen in een steeds sneller gaande ritme.

Ook kun je ervoor kiezen om het ritme af te wisselen tussen de blowjob en de handjob. Met de hand kan je meestal veel sneller op en neer bewegen dan met je hoofd, maar het voelt ook erg fijn wanneer je hem in de mond neemt, omdat het vochtiger is dan je hand en je dan kan zuigen. Deze afwisseling kan voor hem ook heel erg opwindend zijn. Daarnaast kun je tijdens deze afwisseling er ook voor kiezen om harder te gaan zuigen, een ronddraaiende beweging te maken of juist sneller op en neer te gaan.

Deep throating

Bij een deep throat probeer je de penis juist zo diep mogelijk in je mond te brengen. In feite is het meest gevoelige gedeelte van de penis de eikel en voelt hij niet persé veel meer bij een deep throat. Toch vinden sommige mannen het erg geil. Bij deze techniek gaat het dus vooral om het idee. Deep throating kan ervoor zorgen dat je het braakreflex activeert, daar moet je dus een beetje mee oppassen. Toch vinden sommige mannen het heel opwindend wanneer je een kokhals geluidje moet maken tijdens de sessie. Beter is om pas te gaan deep throaten wanneer jullie elkaar al wat beter kennen en jullie het allebei willen.

Dit waren enkele tips voor het verbeteren van je blowjob, maar er bestaan nog veel meer technieken die je kunt leren. Wil je onze blowjob technieken nu echt goed onder de knie krijgen? Schrijf je dan ook in voor onze eigen workshop!: “How to blow your man away”.

Lees ook de 6 redenen waarom masturberen goed voor je is!

Eén gedachte over “De perfecte Blowjob……. BLOW him crazy….

  1. Echt zuigen van de penis vinden de meeste mannen niet lekker. Ik en mijn man zijn swingers. Geen bedhoppers hoor. Maar ik wel al veel ervaringen met andere mannen. Tot nu toe krijg ik geweldige complimenten. Lekker nat houden met je speeksel. Zowel met de mond als soms met de hand soms ronddraaiende bewegingen maken. En in de mond je tong rondom de eikel draaien. En wat ze allemaal heel lekker vinden, het toompje stimuleren, vooral met het puntje van de tong. Genieten zullen ze!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven