Thee voor een beter seksleven

Thee voor een gezond seksleven

Blijplantje is niet alleen lekker voor een vers gezet kopje kruiden (thee) maar biedt ook nog extra’s voor een onze gezondheid. Daarom noemen we dit het plantje+ effect.  Zo brengt thee van de blaadjes van de Dokter Love plant de Bolero weer terug in de slaapkamer; sleur eruit en stemming erin met deze love potion.

Betrokkenheid

Daarnaast vinden we het belangrijk dat ook het totale plaatje klopt dus niet alleen goed voor de mens maar ook voor het milieu. En laat dat ook de gemene deler  zijn binnen ons team en iedereen waar we mee samenwerken.

Chinese geneeskunde en Ayurvedische kruidenleer

Wij hebben onze kruidenplanten gekozen op basis van de Chinese geneeskunde of Ayurvedische kruidenleer, gebruik makend van de kennis van onze experts: Roos Bovee (orthomoleculair therapeut), Mathilda Bezemer (Yogalerares en Fitnesstrainer) en Fa Adda (Chefkok en theesommelier).

Gracefully old met een glimlach

Een beetje patent en met een glimlach oud worden, dat willen we eigenlijk allemaal wel.. gracefully old noemen wij dat. Wij, Nathalie & Miranda, ( ja, inderdaad zussen) die dat volop omarmen, zijn daarom vanuit onze interesse en passie met Blijplantje begonnen. De een is een fervent hardloper en fietser, de ander houdt van koken en lekkere dingen.  De rode draad is wel gezond(er) willen leven maar het moet wel haalbaar zijn. En een kop thee is niet teveel moeite maar levert op deze manier meer op. Met die guilty pleasure op zijn tijd.

Nathalie en Miranda van Blijplantje

Blijplantje BLOG :

citroenmelisse

Love & Welness

Uit de kas van Blijplantje: Van Clitoria naar Blue Love Potion Clitoria bloem lijkt inderdaad op… Clitoria Ternatea, ook wel Butterfly Pea Flower of Kittelbloem genoemd is een heel fijn en teer klimplantje met een blauw/paars bloemetje. De botanische naam…
IMG_E1617

Keep the mojo flowing

Blog 1 | Christine le Duc en Blijplantje: “keep the mojo flowing” De samenwerking tussen Christine Le Duc en Blijplantje is vanaf deze week nog duidelijker zichtbaar. Naast het feit dat Blijplantje is toegevoegd aan “Club le Duc” (een club…

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven