Mijn eerste keer met een zweepje…

Melissa (30) vond het tijd om wat soft-sm uit te proberen

Melissa vond het tijd om te experimenteren in bed ze vond het hoog tijd om wat soft-sm uit te proberen en schafte een zweepje aan.
‘Ik ben een heel open-minded vrouw en vind het geweldig om regelmatig iets nieuws en spannends te proberen. Een aantal jaren geleden vond ik het tijd om soft-sm uit te proberen. Mijn vriend had me wel eens vastgebonden en gaf me toen een pets op mijn bips, maar echt kinky dingen als een zweepjes en tepelklemmen hadden we nog niet geprobeerd. Daar wilde ik verandering in brengen. Ik bestelde twee zweepjes, trok een zwarte kanten lingerie en jarretels aan en legde de zweepjes klaar op bed.’
‘Mijn vriend trok grote ogen toen hij die zag. Hij had altijd wat meer tijd nodig om aan mijn zinnen te wennen, maar gaf ze altijd een kans. Zo ook met de zweepjes. Uiteindelijk hebben we ons lekker geamuseerd. Het feit dat ik zo opgewonden werd van de meppen die hij me gaf, maakte het voor hem ook een opwindende ervaring. Let wel: hij heeft me nooit ├ęcht pijn gedaan. En als hij me toch iets te hard mepte, gaf hij me een heel lief zoentje op mijn billen om de pijn te verzachten.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven